Ouders

De online game die leren lezen leuk maakt

WordSpeed is dé online game die uw kind helpt om beter technisch te lezen. Geen saaie oefenstof, maar spelenderwijs leren. De moeilijkheidsgraad van WordSpeed past zich automatisch aan, dus uw kind blijft leren. WordSpeed is te gebruiken tot de leeftijd van 14 jaar.
Voor een abonnement betaalt u slechts € 5,00 per maand.

Voor álle kinderen met leesproblemen

Bijna één op de vijf kinderen in de basisschoolleeftijd heeft in meer of mindere mate te maken met een leesachterstand. Dit geldt ook voor kinderen in de eerste jaren van de middelbare school. Voor kinderen met de diagnose ernstige enkelvoudige dyslexie zijn er hulpprogramma’s. Deze kinderen vormen slechts een klein percentage van de kinderen met leesproblemen. Voor alle andere kinderen, zonder deze diagnose maar met leesproblemen was er tot voor kort eigenlijk niets. Maar nu is er WordSpeed!

WordSpeed is geschikt voor alle kinderen die problemen hebben met technisch lezen. WordSpeed werkt met een bewezen methode, slechts 10 minuten per dag oefenen is genoeg. Met WordSpeed wordt lezen leuk: niet schools of gebaseerd op een schoolse methode, zoals uw kind dat al zo vaak voorbij ziet komen. In plaats daarvan ‘speelt’ uw kind WordSpeed op een notebook, tablet of PC, net als elk ander spelletje. Zo wordt het daadwerkelijk ‘spelender wijs’.

ThinkMaster WordSpeed Aliens Dino technisch lezen

Zo werkt WordSpeed

In WordSpeed leert uw kind de Nederlandse taal aan Aliens die onze planeet komen bezoeken. Terwijl de Aliens de taal leren, is uw kind dus eigenlijk de meester! Als uw zoon of dochter een woord of zin goed voorleest, verdienen de Aliens punten.

Zelf volgt u als leescoach uw kind tijdens het spel. Als uw kind een woord of zin correct hardop voorleest, bent u degene die uw kind beloont als het goed is gelezen. Dat doet u door op de vingerafdruk te klikken, waarna uw kind een nieuw woord of een nieuwe zin te zien krijgt.

Volg de voortgang van uw kind

Als ouder blijft u voortdurend op de hoogte van de voortgang van uw kind. Wanneer u inlogt op Thinkmaster.nl krijgt u toegang tot een persoonlijk dashboard. Daarop kunt u zien welke vorderingen uw kind maakt. Als u wilt, kunt u dit dashboard ook delen met de leerkracht op school, de intern begeleider, remedial teacher of logopedist.

Gebruiks- en betaalgemak

WordSpeed kan uw kind zowel op uw tablet, PC of notebook spelen. Dus uw kind kan overal oefenen, zowel thuis als op school. Voor de prijs van slechts €5,00 per maand.

Wilt u WordSpeed eerst proberen? Geen probleem. Neem WordSpeed 3 dagen gratis via ons proefabonnement!

Gratis proberen

Maak nu gratis kennis met WordSpeed

Proefabonnement van 3 dagen