Over ons

Wij helpen kinderen om met plezier beter te leren lezen en rekenen

Moet u het zelf oplossen?

Heeft uw kind moeite met lezen en/of rekenen? U bent niet de enige ouder die zich daar zorgen om maakt. Niet schrikken: maar liefst 35% van de Nederlandse kinderen tussen 6 en 18 jaar heeft daar in meer of mindere mate moeite mee. Toch krijgt maar een heel klein deel de diagnose dyslexie of dyscalculie, op grond waarvan ze hulp aangeboden krijgen. De rest moet het helaas zelf oplossen.

alien_G

Ontbreken u de hulpmiddelen?
Scholen hebben vaak te weinig middelen en tijd om uw kind te helpen met training op maat. Bovendien zijn de bestaande hulpmiddelen meestal gericht op ondersteuning, niet op training. Leuk en uitdagend zijn deze hulpmiddelen vaak ook niet, waardoor kinderen al snel de moed in de schoenen zakt.

Daarom zijn wij met ThinkMaster begonnen.
Wij willen:

  • kinderen tussen 6 en 18 jaar plezier geven in het vergroten van hun lees-, spelling- en rekenvaardigheden
  • een sociaal platform creëren dat bijdraagt aan een positieve houding tegenover leren lezen en rekenen, en de automatiseringsprocessen die daar in de hersenen van kinderen voor nodig zijn.

Wij maken leren lezen en rekenen leuker en uitdagender
Om die doelen te bereiken, ontwikkelen we apps voor alle kinderen die moeite hebben met het automatiseren van hun lees- en rekenvaardigheden. Een voorbeeld daarvan is de remediërende app WordSpeed, die kinderen op een leuke en uitdagende manier helpt met beter technisch lezen. Ook voor begrijpend lezen en dyscalculie ontwikkelen we momenteel remediërende apps.

alien_F

In samenwerking met toonaangevende partners
Daarbij werken we nauw samen met universiteiten en andere partners zoals Games For Health die hun sporen hebben verdiend als het gaat om de behandeling van dyslexie en dyscalculie. Voor onze remediërende apps maken we volop gebruik van kennis uit de game-technologie. Zo maken we leerprocessen leuker en uitdagender.

 

ThinkMaster b.v. Vonderweg 1, 5611 BK Eindhoven
KvK nr: 66368588     BTW nr: NL856517483B0